DODIR LIJEČI... osjetite čaroliju koju donosi terapeutski dodir
Masaža, škola, tradicionalna kineska medicina
/
0 Comments
/
EDUKACIJA – TUI-NA MASAŽA/TERAPIJA_mentorski program

“Imaš zlatne ruke!”, “Imaš neku posebnu energiju…”, “Da li radiš edukacije iz svojih masaža?”, “Kreni educirati, obožavam te slušati!”…sve to i još puno sličnih tvari slušam već godinama.

Dugo ste čekali edukaciju iz “moje ” masaže i od jeseni napokon krećem u mentorski program educiranja. Zašto je “moje” pod navodnim znacima? Zato što sam tehnike koje koristim i ja negdje naučila, nisam ništa sama izmislila.

Ali ono što primjetite je to da je masaža u Povratku sebi nekako drukčija. Nigdje nisam naučila kako čitati i osjetiti ljudsko tijelo, naučila sam manipulacije i nešto malo teorije pa sam sama sve to intenzivno produbila, jer je manualna i energetska terapija moj poziv i moja dharma u ovom životu. Nedavno mi je jedna klijentica (i kolegica) rekla da i ona želi dotaknuti osobu na način koji ja dotičem :).

U radu prvenstveno koristim tradicionalnu kinesku medicinu pa će ova edukacija biti fokusirana na teoretski dio sustava 5 elemenata, tui-na masažu, dijagnostiku i terapiju. Uz to naučit ću vas kako osvijestiti vašu energiju dok radite pa ćete raditi iz hare, a ne iz glave. Tu dolazimo do mog posebnog dodira, moje ruke same rade i osluškuju, a moj pokret dolazi iz tijela i hare. Naučit ću vas kako pokrenuti energiju u tijelu te ju pročistiti da bi bili protočni i vitalni te radili s lakoćom.

Edukacija za Tui-na terapeuta odvijat će se kroz 4 dvodnevna modula, a tko bude želio u sve to implementirati i Refleksološku mazažu stopala temeljenu na tradicionalnoj kineskoj medicini moći će se prijavit i za 5-ti modul.

 

RASPORED

MODUL 1.  – Teorija (yin/yang, sustav 5 elemenata, meridijani/organi, odnosi među sustavima/organima, palpacija, tonifikacija, disperzija…) i energetske vježbe (pokretanje energije, poticanje protoka energije, uzemljenje, kanaliziranje univerzalne energije, rad iz hare, aktivacija energije…)                                              

Datumi održavanja: 14. i 15.09.2024. od 10 h do 17 h

*prvi molul je obavezan za sve daljnje module, ali na njega možete doći i samostalno, ako radite s klijentima kroz energetski rad ili jednostavno želite podići svoju vitalnu energiju i biti protočniji

MODUL 2.  – Tui-na masaža (masaža cijelog tijela temeljena na tradicionalnoj kineskoj medicini, uravnoteženje protoka energije kroz meridijane, relaksacija, podizanje ukupne vitalnosti, palpacija puno/prazno, tonifikacija/disperzija, akupresura, distalne točke, protokol za 50 do 75 min. – ovisno da li masirate tijelo ili i glavu i lice, uvod u terapiju kroz čitanje tijela koje se nalazi ispred vas…)  

Datumi održavanja: 12., 13.,  i 27.10.2024. od 10 h do 17 h

MODUL 3. Pulsna dijagnostika (pulsna dijagnostika i dijagnostika putem jezika, kako uzeti anamnezu i dati preporuku klijentu te kako nam to služi u terapiji)                                                                                              

Datum održavanja: 26.10.2024. od 10 h do 17 h

MODUL 4.  – Tui-na terapija (kako samostalno očitati disbalans na tijelu koje se nalazi pred vama te izraditi plan terapije, izabrati meridijane i akupresurne točke sukladno zdravstvenom stanju klijenta, gotov slijed terapije za: lumbago, lumboišijalgija (išijas), smrznuto rame, teniski lakat, bolni vrat, glavobolje, migrene, sinusitis, alergije, opstipacije, palpitacije, stres, limfu…)                                                                                  

Datumi održavanja: 09.11 i 10.11.2024. od 10 h do 17 h

MODUL 5. – Refleksološka masaža stopala (refleksne zone na stopalima, palpacija, tonifikacija/disperzija, akupresura, obrada limfnih puteva, fizičke i energetske mape…)                                                                  

Datum održavanja: 23.11.2024. od 10 h do 17 h

 

CIJENE za rane prijave, do 19.07.2024.

5 modula  (tui-na terapeut + refleksološka masaža stopala) = 1.440,00 eura (puna cijena je 1.800,00 eura)

4 modula (1. do 4.) (tui-na terapeut – teorija/vježbe/masaža/dijagnostika/terapija) = 1.280,00 eura (puna cijena je 1.600,00 eura)

2 modula (1. i 2.) (tui-na maser – teorija/vježbe/masaža) = 750 eura (puna cijena je 1.000,00 eura)

2 modula (1. i 5.)  (refleksološka masaža stopala – teorija/vježbe/masaža) = 450 eura (puna cijena je 600,00 eura)

2 modula (1. i 3.) (pulsna dijagnostika – teorija/vježbe/dijagnostika) = 480 eura (puna cijena je 600 eura)

1 modul (teorija/vježbe) = 360 eura (puna cijena je 400 eura)

 

KAKO SE PRIJAVITI I REZERVIRATI SVOJE MJESTO 

Prijave zaprimam na info@povrataksebi.hr do popunjenja kapaciteta.

Ako budem imala slobodno mjesto u ovim terminima, poslat ću vam podatke za rezervaciju istog.

Rezervacija mjesta iznosi 30% od edukacije na koju se želite prijaviti i plaćate ju putem transakcijskog računa.

Ako želite platiti na rate i to je moguće, dolaskom u Povratak sebi do 19.07.2024. (uz prethodnu najavu).

Plaćanje na 2 -12 rata moguće je putem Diners kartice ili PBZ Premium Visa kartice, a na 6 rata putem Erste debitne kartice (ako s bankom imate ugovoreno plaćanje na rate).

Ako se javite nakon što popunim kapacitet, javit ću vam se povratno sa novim terminima.

 

Iznimno sam sretna da ću s vama moći podijeliti svoj način rada kroz manualnu i energetsku terapiju! Vidimo se na jesen, u vrijeme metala…idealno vrijeme za stjecanje novih znanja :).

 

S radošću,

Vesna💚