Kućni red

Za tretmane i savjetovanja potrebno je izvršiti REZERVACIJU. Dok sam s klijentom ne odgovaram na pozive pa ću Vam se javiti u prvom slobodnom trenutku.

Na zakazani termin poželjno je da dođete u dogovoreno vrijeme, ali kako uvijek ima neplaniranih događaja, ostavljam 15 minuta za kašnjenje. Ukoliko shvatite da ćete kasniti više od 15 min., nazovite, jer postoji mogućnost da Vas više neću moći primiti u tom terminu. Iako ostavljam puno vremena između tretmana i ja moram obnoviti energiju prije sljedećeg termina. U slučaju da želite otkazati termin, molim Vas da to učinite dan ranije.

Prije zakazane masaže bilo bi poželjno 1-2 sata ne jesti (ovisno o vrsti i količini hrane), a nakon masaže potrebno je piti dosta tekućine (vode i čajeva) da bi isprali toksine koji su se oslobodili za vrijeme masaže.

Na savjetovanja možete doći u pratnji, ali na masažu bih Vas zamolila da dođete sami. Odvojite vrijeme samo za sebe, isključite mobitel i opustite se.

“Higijena je pola zdravlja” pa Vas molim da u cijelom prostoru, od ulsaka do izlaska, koristite papuče.

 

Polica otkazivanja

Kada zakažete termin, to vrijeme je rezervirano samo za Vas te više nije dostupno drugim klijentima. Da bi dali priliku nekome drugome da se naruči za termin koji želite otkazati

molim Vas da otkažete dolazak minimalno 24 sata prije zakazanog termina

* Kod kasnog otkazivanja (na dan termina) pri sljedećem dolasku bit će Vam naplaćena PUNA cijena rezervirane usluge.

* Ako ste uplatili paket, taj termin smatrat će se iskorištenim.

 

Hvala Vam što shvaćate da je i moje vrijeme dragocijeno.

 

 

Hvala Vam na razumijevanju,

Vaš Povratak sebi.